Хюн-Мин Сон може да се озове в Реал Мадрид през следващия сезон

17:24
Хюн-Мин Сон може да се озове в Реал Мадрид през следващия сезон

Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон вече мисли за следващата стъпка в кариерата си. Според Sport1 южнокореецът, който вече е на 30 години, смята, че е време да смени обстановката и да опита нещо различно, тъй като сега е в пика на кариерата си.

Сон има договор с Тотнъм до 2025 година, но се чувства привлечен от интереса, който Реал Мадрид проявява към него. Той оформи невероятен тандем с Хари Кейн, като в историята на Премиър лийг няма друго дуо, което да е комбинирало помежду си за повече попадения. Английският национал е на 29 години и на няколко пъти също бе близо до това да напусне Тотнъм, като в последно време се говори, че има възможност да премине в Байерн (Мюнхен). Това ще означава, че така успешният тандем в атаката на Тотнъм може скоро да бъде развален.

Сон е в Тотнъм от 2015 година, когато лондончани платиха за него на Байер (Леверкузен) 27 милиона паунда. Той има 136 гола и 76 асистенции за „шпорите“. През миналия сезон корееецът стана голмайстор на Висшата лига заедно с Мохамед Салах. Двамата завършиха с по 23 попадения. В последното издание на класацията за „Златната топка“ Сон финишира на 11-о място.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация