Гризман герой за Атлетико при гостуването на Бетис (видео)

20:00
Гризман герой за Атлетико при гостуването на Бетис (видео)

Антоан Гризман започна да играе редовно като титуляр за Атлетико Мадрид след договорката с Барселона и започна редовно да вкарва. Французинът се разписа на два пъти при гостуването на Бетис и "дюшекчиите" спечелиха с 2:1. Влезлият като резерва Набил Фекир отбеляза гола за домакините шест минути преди края. 

До днес двата отбора бяха с равни точки, но тимът на Диего Симеоне вече е трети след четвъртата си победа в последните пет мача. След отличното начало на сезона Бетис няма успех в четвърти пореден двубой и започва да губи позиции в битката за топ 4.

Андалусийци имаха предимство през първото полувреме и владееха топката в по-голяма част от времето, но не създадоха много положения. Удар на Борха Иглесиас мина над вратата, а след това Облак направи две спасявания. Вратарят трябваше да се намесва и в края на първата част след удар от фал.

Малко след почивката Луис Енрике прати топката в мрежата на гостите, но попадението бе отменено поради засада. В 54-ата минута Гризман откри резултата директно от ъглов удар. През второто полувреме Атлетико имаше по-голям контрол и в 70-ата минута стигна до второ попадение. Негов автор отново бе Гризман, който получи топката от Куня и прокара топката между краката на вратаря.

Бетис тръгна в опит да измъкне нещо от мача, а влизането на Набил Фекир в 75-ата минута оживи атаката на тима. Французинът спечели нарушение пред наказателното поле и успя да преодолее Облак с удара от фала. В последната минута на редовното време Алек Морено можеше да изравни, но ударът му с глава мина покрай вратата. В добавеното време пък влезлият като резерва Жоао Феликс пропусна отлична възможност да се разпише.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация