Стоилов: Нормално е хората да са притеснени за Левски

22:46
Стоилов: Нормално е хората да са притеснени за Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след равенството с Локомотив Пловдив. Наставникът на "сините" отново обърна внимание на завършващата фаза, където неговите футболисти изпитват проблем. 

Футболистите на Левски създадоха достатъчно положения, за да решат всичко в своя полза, но направиха куп пропуски пред противниковата врата и в крайна сметка "смърфовете" наказаха тези грешки.

"Стана доста интересен мач. И Локомотив, и ние се опитахме да играем. Положенията бяха в наша полза и допуснахме една грешка в защита, която ни костваше трите точки. Имахме положенията, които трябваше да реализираме. 

Като мач, като битка - два много стойностни отбора. И Локомотив игра добре, ние също. Просто ситуациите, които създадохме, трябваше да ги реализираме. Ние трудно създаваме положения, лесно ги изпускаме. Нормално е да има психологическа затормозеност. 

Като игра и поведение на терена мисля, че се представихме добре. Очаквам малко повече увереност от двойката централни защитници. Една грешка пред нашата врата, която се оказа фатална. Това, което човек сам си направи, никой друг не може да му направи. 

Уелтон и Роналдо работят много, създават ситуации, но трябва и да ги реализират. Нямаме кой знае какви опции, днес беше само Марин. Илиян (б.а Стефанов) почувства болки в глезена и не успя да вземе участие в мача. Проблемът е в реализацията на ситуациите. 

Нормално е хората да са притеснени за Левски, защото имаме потенциал да печелим трите точки, а не го правим. Ще продължим да работим, а после може да се търси решение с добавяне на още конкуренция в атака. Левскарите винаги искат победа. Запазваме желанието и агресията, с която играем", сподели Мъри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация