Клоп: Ударът е голям, защото нямам представа как можахме да загубим този мач

22:15
Клоп: Ударът е голям, защото нямам представа как можахме да загубим този мач

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е очаквал, че отборът му няма да се представи на много високо ниво срещу Нотингам Форест, но е останал изненадан, че мърсисайдци не са спечелили двубоя на "Сити Граунд", тъй като са имали достатъчно шансове за гол след статични положения.

"Чувството е ужасно. Ударът е голям, защото нямам представа как можахме да загубим този мач. Не очаквах да играем много добре и не го направихме, но щеше да е хубаво да спечелим. С всички промени, които трябваше да направим, и след тежката седмица зад гърба ни трябваше да се хвърлим в здрава битка. Момчетата го направиха.

Техните шансове бяха основно след контраатаки, когато губехме топката, а ние бяхме много опасни при статичните положения. Имахме стопроцентови такива. Не знам как не успяхме да реализираме нито едно тях. Мога да си обясня защо представянето ни бе такова, но не мога да си обясня резултатът.

Това, че не успяхме да отбележим гол при тези статични положения е може би най-големият удар, защото нямаше как тези ситуации да бяха изработени по-добре - с движението и с това, че наши играчи оставаха напълно непокрити в наказателното поле. Голът, който получихме, дойде от ситуация, в която загубихме топката по начин, който не трябва да се допуска. След това се отнесохме небрежно при статичното положение и те реализираха", коментира Клоп след поражението. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация