Футболни ветерани се възхитиха от \"Гнездо на акули\"

13:24
Футболни ветерани се възхитиха от \"Гнездо на акули\"
По идея на мениджъра Красимир Балъков Черноморец Бургас организира посещение на ветерани на футболния клуб в кампуса "Гнездо на акули".

Групата от деятелите, водена от бившия председател на Черноморец Васил Стоянов, остана възхитена от базата, която израства не с дни, а с часове в близост до летището в Сарафово. Ветераните разгледаха с интерес трите терена и мястото, на което ще бъде разположена административната сграда на кампуса.

Доволни от видяното, посетителите се обединиха около мнението, че с изграждането на модерния спортен комплекс "акулите" ще дръпнат рязко напред пред конкуренцията в България. Можем само да се гордеем с възхода на любимия ни клуб през последните години, през които собственикът Митко Събев направи крупни инвестиции, констатира групата от опитните познавачи на футбола. Те изразиха желание да посетят кампуса и в края на месец март, когато на терените вече ще започнат да тренират отборите на Черноморец Бургас от всички възрастови групи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
28.10.2009 16:15

Dororo нали се сещаш ,че за да започнат и другите да "гледат" от Черноморец и да правят такива инвестиции трябва първо собствени(ка)ците да отпусн(е)ат кесията и да извадят големи пари.А колко от отборите в България имат "дашни" собственици ?

Dororo
28.10.2009 14:06

Евала Краси евала Черноморец!Това е отбора които най-добре се равива в момента в БГ като че ли и се и не се знае дали няма да стане шампион тази година.И ако сички по гледнат какво прават и започнат и те да им се противопоставят във всички Бг футбола ше придобие друго лице.Браво *thumb_up*