Клоп: Откъдето и да го погледнеш, нуждаехме се от тази победа

20:30
Клоп: Откъдето и да го погледнеш, нуждаехме се от тази победа

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново акцентира върху това колко ценен е бил успехът на тима му с 1:0 над Манчестър Сити в изминалия сблъсък от Премиър лийг. Дори след този резултат обаче “червените” са на 10 точки зад шампионите, които пък дори не са лидери.

“Представихме се супер в един много тежък мач - заяви германецът. - И съдиите имаха много работа. Английският ми език не е толкова добър, за да мога да обясня колко важен е този резултат за нас. Откъдето и да го погледнеш, нуждаехме се от тази победа.”

“Когато си започнал сезона толкова слабо, стигаш до момент, в който си казваш, че оттук нататък всички мачове са финали”, продължи Клоп.

В срещата на “Анфийлд” в неделя той получи червен картон заради невъздържано поведение - обиди към един от съдиите. “От години знам, че трябва да внимавам, но понякога казвам това, което мисля. По принцип никога не ми е било цел да критикикувам някого или каквото и да е там. Обикновено успявам да се контролирам, но не успях в тази ситуация”, призна си той.

В сряда Ливърпул приема Уест Хям в среща от междинния кръг на Висшата лига. “Уважаваме този съперник, защото той ни е създавам проблеми. “Чуковете” разполага с качестени футболисти”, завърши Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация