Дел Нери: Срещу Юве трябва да покажем високо ниво

12:22
Дел Нери: Срещу Юве трябва да покажем високо ниво
Наставникът на Сампдория Луиджи Дел Нери заяви, че срещу тимове като Ювентус неговите възпитаници трябва да показват пълните си възможности. Генуезци са на втора позиция в класирането на Серия "А" и по нищо не отстъпват на традиционните претенденти за титлата.

В среща от десетия кръг на италианското първенство Ювентус приема Самп в пряк двубой за второто място.

"За предстоящия мач с Ювентус е ясно, че не ние сме фаворитите. Юве са тим, който има духа на победител. В двубоите срещу подобни тимове трябва да показваме, че сме заслужено сред първите в таблицата. Трябва да покажем всичко, на което сме способни. Това ще един от мачовете, в който ще стане ясно дали сме готови за място в сред лидерите и дали можем да печелим подобни дербита. Уважаваме противника, но не се страхуваме от тях. Смятам, че моя отбор ще се бори докрай независимо срещу кой застава", заяви Дел Нери.

Според специалистът за сега шансовете на възпитаниците му за титлата не са големи.

"Нищо не може да се предвиди все още. Сезонът ще е дълъг. Смятам, че за титлата ще се борят Ювентус и Интер, вероятно и Милан може да се включи. Надявам се и ние да пообъркаме сметките на грандовете, но според мен сме по-скоро на нивото на Лацио, Фиорентина, Дженоа и Палермо", добави наставника на Сампдория.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация