В съблекалнята на ПСЖ негодуват срещу Мбапе

17:54
В съблекалнята на ПСЖ негодуват срещу Мбапе

Килиан Мбапе е в средата на разрив в съблекалнята на Пари Сен Жермен и започва бързо да губи подкрепата на своите съотборници, съобщава на днешните си страници френският вестник “Екип”. Проблемите около нападателят и парижани продължават да заемат страниците на европейската преса в последните дни и спекулациите около бъдещето му не спират.

Световният шампион с Франция подписа нов договор за три години с клуба от “Парк де Пренс” през лятото срещу баснословна заплата, но крайъгълен камък в преговорите най-вече бе влиянието му в развитието на спортния проект. Именно тези му позиции и неизпълнението на част от ангажиментите на ръководството са предизвикали неговото недоволство и разрива в отношенията му, както с шефовете, така и със съотборниците му.

Последните са крайно недоволни от непрестанното мрънкане на играча, което в влошило обстановиката в съблекалнята на тима, а също така и от отношението на френската звезда, което продължава да се променя с всяка седмица, като той става все по-изолирано от отбора.

Съставът на ПСЖ е сериозно разделен, като Неймар, който Мбапе искаше от ръководството да бъде продаден през лятото, както и южноамериканските му съотборници, а също така и цялата група то испаноговорящи са силно ядосани на френската звезда заради опитите му да се разпорежда. Изданията допълват, че за момента Мбапе има подкрепата единствено на Преснел Кимпембе, Норди Мукиеле и Юго Екитике, заедно с Ашраф Хакими.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация