Севиля и Атлетико Мадрид с победи на старта за Купата на Краля

23:00
Севиля и Атлетико Мадрид с победи на старта за Купата на Краля
Отборът на Севиля започна участието си в надпреварата за Купата на Краля с победа като гост над тима на Атлетико Суидад. Севилци отново демонстрираха, че се намират в страхотна форма и спечелиха срещата с категоричното 4:2.

Резултатът откриха домакините чрез Ролдан в 10-а минута на мача. Головата фиеста за тима от Примера започна бразилския стрелец Луиш Фабиано, който се разписа набързо два пъти в 19-а и 20-а минута. Ролдан от тима на Атлетико изравни резултата само минута по-късно с втория си гол в мача. До края на полувремето обаче Хесус Навас и Диего Капел реализираха нови два гола за Севиля и така техният тим победи с 4:2.

Намиращият се в сериозна криза тим на Атлетико Мадрид също победи в първия си мач за Купата, като постигна успех с 2:0 над Марбея като гост. Първото попадения за "дюшекчиите" падна в 18-минута на мача, когато Трояно си отбеляза автогол, а крайното 2:0 оформи Макси Родригес 7 преди края на срещата. Това бе първата среща на Кике Санчес Флорес като старши треньор на Атлетико Мадрид, който наскоро зае поста на Абел Ресино.

Отборите на Рекреативо и Спортинг Хихон пък завършиха наравно 1:1 в редовното време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juve_83
28.10.2009 09:45

Тъй като ги гледам моите любимци от Атлетико, трябва да се стремят да стигнат колкото се може по-далеч за тая Купа, защото тя им е единствената реална възможност догодина да играят в евротурнирите *erm*
Толкова слаби не са били в първенството от онзи злополучен сезон когато изпаднаха за последен път *cigarette*