Стадион \"Българска армия\"!

20:22
Стадион \"Българска армия\"!
Моят стадион е моята крепост - така би звучала във футболен вариант познатата максима за дома. Преди седмица босовете на ЦСКА гръмко обявиха, че ще строят съоръжение-бижу за 30 000 фенове и изцяло покрити трибуни, което щяло да струва 100 милиона евро. Подобни обещания не бяха чужди и на предшествениците Александър Томов и Васил Божков, като под ръководството на последния дори бе изготвен впечатляващ проект, пише Васил Койнарев за "Новинар".

Поне на думи единствената спънка пред модернизирането на "Българска армия" е собствеността. Но пък министър Свилен Нейков преди дни успя много точно да опише мераците на "червените" босове: "За какъв стадион за 100 милиона говорят, като нямат и 100 хиляди лева да си платят първия транш по издръжката?!"

Докато умните се наумуват и лудите се налудуват, 22-хилядната развалина на пъпа на София продължава да тъне в мизерия и безстопанственост. Представяме ви малка част от най-интересните перипетии, през които в последните години мина стадионът - къртици дупчеха терена, тревата изгоря от слънцето, изкъртиха надписа пред централния вход, фенове на Левски опустошаваха седалките в Сектор "Б", а неизвестни запалиха 100-ина столчета в "Г", рязаха гредите, караха по спешност химически тоалетни и безспорното събитие номер 1 - дърво размаза автомобили на метри от входа.

И ако не бяха фантастичните фенове, които вдъхват живот на рушащата се крепост, то "Българска армия" със сигурност би попаднал в 10-е най-отблъскващи обекта в София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ice1
28.10.2009 08:44

Да не говорим за отбора в нашите лайна леWCки от ГейАрена *party*

Barca_fen112
27.10.2009 23:47

ахахаха .Спуках се от смях докато го четох.Как си играят тия и пред пишките им изкача по една къртица *lol* .Ето това е домът на (обора) за вас червените прасета.И Герена в момента след националния стадион е най-добрия в българия а и дори и да не е пак е много по-добър от ваща свинщина.Но тая статия ме спука от мсях *lol*

Lollipopp
27.10.2009 23:19

hitrin - ей нещастник *thumb_down* стадиона ни е много по-добър от вашия уе нещастник *erm* и стадиона ни носи името на един от най-добрите в футболисти в историята на българския футбол , но нещастниците като теб само гледат кой да напсуват , ама така е - селянина си е селянин , вари го , печи го , режи го - селянин си остава *joking*

nasran_chorbar
27.10.2009 22:46

Стадион "Българска армия" е бившото игрище Левски бе, леваци.

Very_Drunk
27.10.2009 20:53

*lol* *lol* къртици дупчиха стадиона хахахах ебати и резила тва ме разби *joking* *party*

dgk
27.10.2009 20:41

Т'ва с къртиците е най-якото *party*

vip4e7o
27.10.2009 20:39

ахахаха *lol* тези 2 неща ме разбиха тотално не мога спра да се хиля

Поне на думи единствената спънка пред модернизирането на "Българска армия" е собствеността. Но пък министър Свилен Нейков преди дни успя много точно да опише мераците на "червените" босове: "За какъв стадион за 100 милиона говорят, като нямат и 100 хиляди лева да си платят първия транш по издръжката?!"

Представяме ви малка част от най-интересните перипетии, през които в последните години мина стадионът - къртици дупчеха терена, тревата изгоря от слънцето, изкъртиха надписа пред централния вход, фенове на Левски опустошаваха седалките в Сектор "Б", а неизвестни запалиха 100-ина столчета в "Г", рязаха гредите, караха по спешност химически тоалетни и безспорното събитие номер 1 - дърво размаза автомобили на метри от входа. *lol*