Меси: Не искам да ставам треньор, но и Зидан говореше по същия начин

07:17
Меси: Не искам да ставам треньор, но и Зидан говореше по същия начин

Суперзвездата на Пари Сен Жермен и Аржентина - Лионел Меси даде любопитно интервю, в което разкри, че предстоящото Световно първенство ще бъде последния голям форум, на който ще участва, а също така коментира и възможността след края на кариерата си да стане треньор.


„Когато се откажа, искам да бъда запомнен не като добър футболист, а като добър човек. Никога не мисля за това, което вече съм постигнал, а за това което ми предстои. Не смятам да ставам треньор, но Зинедин Зидан говореше по същия начин, а после не само стана треньор, но и спечели три пъти Шампионската лига“, каза Меси в интервю за аржентинската секция на „ESPN“.


„Харесва ми спортният мениджмънт, изграждането на отбора, както и това да помагам на треньора. Но още не съм решил със сигурност с какво искам да се занимавам“, допълни 35-годишният нападател.


Меси призна, че Мондиалът в Катар ще е последен за него и се върна към досегашните си 3 участия на световни финали. Нападателят на Пари Сен Жермен е играл на четири световни първенства в бляскавата си кариера, като е отбелязал шест гола и е направил пет асистенции в 19 участия в турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация