Наказаха Локо Пловдив с една среща и 6000 лв глоба

18:44
Наказаха Локо Пловдив с една среща и 6000 лв глоба
Локомотив Пловдив е наказан от дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз с една среща лишаване от домакинство и глоба от 5000 лева заради опит за малтретиране на длъжностно лице.

По доклат на делегата на срещата частно лице го е поляло с вода, отделно "черно-белите" трябва да заплатят още 1000 лева глоба за хвърлени предмети от техни привърженици по време на двубоя им със Сливен.

Треньорът на Берое Илия Илиев е наказан с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за една среща и трябва да плати 500 лева глоба, заради самоволно навлизане на терена.

Отборите на Локомотив София и Миньор Перник са глобени с по 1000 лева за хвърлени предмети от привържениците им по време на срещите им с Литекс и ЦСКА.

Отборът на Черноморец Поморие е наказан с една среща лишаване от домакинство и глоба в размер на 4000 лева за навлизане на публика при спряна игра на терена, което е имало последствие за състезателите.

Футболистът на Локомотив Мездра Здравко Цанков е наказан за една среща и глобен с 250 лева. Христо Господинов от Миньор Перник също има наказание за една среща и трябва да заплати 300 лева глоба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация