Касано към Роналдо: Ако вече не ставаш, трябва да спреш. Откажи се!

18:00
Касано към Роналдо: Ако вече не ставаш, трябва да спреш. Откажи се!

Бившият италиански национал Антонио Касано направи поредното си смело изказване, като този път призова суперзвездата Кристиано Роналдо да се оттегли. Както е известно, някогашният нападател не е фен на португалския футболист на Манчестър Юнайтед, като и преди е правил коментари против CR7. Той не пропусна възможността също така да похвали аржентинския си любимец от Пари Сен Жермен Лионел Меси.

“Човек като Кристиано трябва да обича себе си. Ако не можеш повече, трябва да спреш. Това правило важи за всички спортове. Той спечели всичко и беше феноменален. Сега обаче е време да се оттегли. Имам голямо уважение към Роналдо, но не го харесвам като играч. Меси е като Диего Марадона. Той трябваше да напусне Аржентина на 14-годишна възраст и да се справи със сериозни физически проблеми (ниския ръст - б.р.), което говори за саможертви”, заяви Касано в подкаста Cabine Desportiva.

Самият той прекрати футболната си кариера през 2018-а на 36, след като повече от година нямаше отбор. Кристиано пък е на 37 години и още преди края на този сезон ще навърши 38.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация