Нападател от Висшата лига забива кроше на жена, защото го отрязала

20:01
Нападател от Висшата лига забива кроше на жена, защото го отрязала
Нападателят на Уигън Марлън Кинг е съден от 20-годишна жена, която твърди, че през миналия декември футболистът й е забил кроше в лицето, защото го е отрязала в лондонски нощен бар.

Днес младата дама даде своите свидетелски показания в съда:

"Празнувахме рожден ден на моя приятелка в нощен клуб в Сохо. Бяхме 20 момичета в едно голямо сепаре. Към 3 часа след полунощ усетих как някой ме хвана за задника и започна да ме опипва. Когато се обърнах, видях непознат мъж и му казах да се разкара. После той започна да докосва и други от приятелките ми. Изведнъж обаче отново усетих ръката му върху тялото си. Тогава казах - Разкарай се! Той отвърна: Не знаеш ли кой съм? Аз съм ш.бан милионер! Аз му заявих, че не знам кое, но е добре да махне милионерския си задник от нашето сепаре, след което той ми заби кроше в лицето", разкрива 20-годишната потърпевша пред съда, цитирана от британските медии.

Марлон Кинг е женен с три деца, но явно още продължава да ловува по нощните заведения. Ако бъде признат за виновен, футболистът е възможно да влезе за кратък период от време зад решетките.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lfc_bul
27.10.2009 21:02

между другото ... къде ли е бил Стивън Джерард сега *lol*

lfc_bul
27.10.2009 21:01

това ако беше станало пред мен май някой шибан милионер щеше да си изяде едно друго кроше *angry*