80 хил. евро за билет за последния мач на Федерер

15:40
80 хил. евро за билет за последния мач на Федерер

80 000 евро достигна цената на някои от билетите за последния мач на Роджър Федерер. Маестрото обяви, че Laver Cup ще бъде неговият последен АТР турнир, което доведе до истинска истерия на пазара за вторична продажба на билети.

41-годишният швейцарец се оттегля с 20 титли от Големия шлем, 103 титли от ATP Tour и 310 седмици начело в списъка на ATP.

Легендарният Федерер ще бъде част от отбора на Европа, който ще играе срещу Останалия свят. Съотборници на Роджър ще бъдат Каспер Рууд, Рафаел Надал, Стефанос Циципас, Новак Джокович и Анди Мъри, а капитан ще бъде Бьорн Борг.

Тейлър Фриц, Феликс Оже-Алиасим, Диего Шварцман, Франсис Тиафо, Алекс де Минор и Джак Сок ще играят за Останалия свят, на който капитан ще бъде Джон Макенроу.

Билетите за тези мачове вече са продадени, а след като Федерер обяви, че ще прекрати кариерата си, започна и препродажба. Най-евтиният билет в сайтовете за вторична продажба струва 2400 евро, а билетите за по-добри позиции на трибуните са от 13 000 до 17 000 евро. Има и билети за места, които са точно до "ложата" на Федерер и те се продават на невероятната цена от 80 000 евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация