Черноморец Бургас е единственият отбор без загуба в професионалния футбол

12:13
Черноморец Бургас е единственият отбор без загуба в професионалния футбол
Черноморец Бургас остана единственият отбор, който не е вкусил горчивия хап на поражението в първенствата на професионалния футбол у нас след мачовете от 10-ия кръг.

"Акулите" са горди притежатели на единствената нула в графата "загуби" не само в "А" група, но и в двете "Б" групи. Черноморци оглавяват класирането при "майсторите" с 26 точки от 8 победи и 2 равенства. В елита с по една загуба са преследвачите ЦСКА и Литекс.

Във втория ешелон челниците на запад Банско и Академик /Сф/ също имат по 1 поражение, а водачът на изток Несебър е прекланял глава пред противниците в 2 мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kumanov
28.10.2009 15:31

minyor, хаха, маняци, вие май съвсем си повярвахте след прекрасния мач на армията, виж за един Х може и да си стиснем ръцете, но ме съмнява, че и това ще можете да отмъкнете в "града на голфовете" *beer* ...без да се обиждаш. hitrin, Сливен бяха хит миналия сезон, но не мисля, че са били 1ви във временното класиране след който и да е кръг (може и да греша)...моето мнение е, че Черноморец в момента като отборна игра и качества на футболистите са поне една класа над всички останали отбори в България (може би с изключение на Литекс)...видяхме, че ЦСКА и преди последния си мач се представяше неубедително (мача с Ботев е пример)...

minyor
27.10.2009 21:36

в събота 31.10.09 ще запишат първата! *party*

hitrin
27.10.2009 12:42

ЕМИ МОМ4ЕТАТА СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ.И ТЕ ЩЕ СА ХИТА НА ЕСЕННИЯ ПОЛУСЕЗОН КАКТО БЕШЕ СЛИВЕН.АМА ПРОЛЕТНИЯ ЦСКА ЩЕ СА ДОСТА ПРЕД ТЯХ И ПРЕД ВСИ4КИ ОСТАНАЛИ *smile*