Май заразихме Челси със свински грип!

13:04
Май заразихме Челси със свински грип!
"Има вероятност голяма част от футболистите на Челси да се заразят със свински грип", разкри мениджърът на Блекбърн Сам Алардайс.

"Вирусът много лесно се разпространява и е най-нормалното нещо нашите играчи да са заразили някои от лондончани по време на мача ни в събота. Ние искахме отлагане, но от ФА бяха непреклонни", допълва специалистът.

Както е известно, двама от играчите на Блекбърн (Дейвид Дън и Кристофър Самба) са болни от свински грип още от миналата седмица, а сега от щаба на Роувърс разкриват, че и трети играч от тима е пипнал коварната зараза.

"В нашия лагер има свински грип. Досега трима души са със симптоми, но скоро очакваме и други от футболистите ни да се разболея. Просто сме безсилни да направим каквото и да е в случая. Дано мачът ни с Питърбъро да бъде отложен, защото да рискуваме да заразим още хора", споделя още Голевия Сам.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
28.10.2009 16:36

Дано всичко мине леко, само не разбрах защо се игра вчера мача?

gogo_1994
27.10.2009 21:25

ако гледаш новините ще видиш,че има смъртни случай и за около 3-4 сед. се лекува

red_devil33
27.10.2009 19:59

Може да ви се стори глупав въпроса ми, ама не съм се информирал, може ли да се лекува тоя грип?

Notlike
27.10.2009 19:52

carterMVP, говедо просто, свинският грип е опасен и може да убие човек, а ти с ЦСКА си взел да се подиграваш. Ебахти нещастното хлапе - СВИНСКИЯТ ГРИП НЕ Е ШЕГА РАБОТА *stop* Какво общо има който и да е отбор с него. Със смъртта шега не бива, защото грипът е смъртоносен, ако не се вземат мерки. Дано да се оправят Дън и Самба и дано не са се заразили Челси, защото при това положение ще останат без играчи, имат забрана от УЕФА и тогава ще гризнат много яко дръвцето, въпреки че на мен "трябва да ми е хубаво", защото мразя Челси. Футболът е Феърплей *thumb_up*

tedino
27.10.2009 15:43

carterMVP май не сме много в час,а?Откога Роман Амбрамович е шеф на ЦСКА Москва и въобще какво общо имат те?! *sick* *thumb_down*

carterMVP
27.10.2009 13:51

Chelsea не са играли с цска скоро , но пък Роман Абрамович е шеф на цска москва , така че от там явно идва заразата ...