Реал Мадрид предлага нов договор на Анчелоти

18:50
Реал Мадрид предлага нов договор на Анчелоти

Реал Мадрид обмисля скоро да отправи предложение към треньора Карло Анчелоти за удължаване на договора му. Настоящият контракт на италианеца е до лятото на 2024 година, като той бе заявил, че след неговото изтичане смята да се пенсионира. Шефовете обаче ще опитат да го убедят да остане по-дълго на "Сантиаго Бернабеу".

63-годишният специалист кара втория си период в Реал. Той се завърна в клуба през миналото лято и още в първия си сезон начело изведе тима до триумф в Ла Лига, в Шампионската лига, за Суперкупата на Испания и за Суперкупата на Европа.

Президентът на Реал Флорентино Перес е повече от доволен от работата на Анчелоти. Именно затова той смята да му предложи нов договор. На този етап не е ясно за колко време ще бъде новият контракт и дали въобще наставникът ще се съгласи да преподпише, макар че шансът за това не е малък.

Със спечелената през миналата година титла в Шампионската лига Анчелоти стана най-успешният треньор в турнира с 4 трофея на сметката си. Триумфът му в Ла Лига пък го направи първият наставник, който е печелил титлите на всички големи първенства в Европа - Испания, Англия, Германия, Франция и Италия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация