Вальо Илиев пред завръщане в ЦСКА

08:38
Вальо Илиев пред завръщане в ЦСКА
През зимния трансферен прозорец българският защитник Валентин Илиев и Терек Грозни най-вероятно ще се разделят, съобщават руските медии, цитирани от "24 часа".

Бившият капитан на ЦСКА премина в тима от Чечня през февруари 2008 г. с договор за 2,5 сезона. Той изтича през лятото на следващата година. В последните мачове на Терек обаче Илиев не играе или заради контузия, или заради треньорско решение.

След Нова година зачеркнатият за националния отбор бранител ще може вече да преговаря с клуб, в който да премина като свободен агент. Затова в Русия прогнозират, че Терек ще се опита да намери купувач за българина през зимата, за да вземе пари за него.

Съществува голяма вероятност Вальо Илиев да се завърне на "Българска армия", след като защитната формация на "червените" не се представя добре в последните няколко мача на тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SmUdGe
27.10.2009 14:26

Наистина ще бъде страхотно Иван Иванов и В.Илиев в центъра на отбраната на най-великия БЪЛГАРСКИ ОТБОР *thumb_up*

hitrin
27.10.2009 12:40

ДАНО ТОВА ДА СТАНЕ ФАКТ И ДА ИГРАЕ КАКТО ПРЕДИ *smile*

dumbo_s
27.10.2009 12:39

Абе к'ви стъпки ще видим какво ще стане офицялно ... А това не е грешка , защото Вальо не е толкова стар , колкото Телкийски , Бардон и прочие ...

naska
27.10.2009 09:26

Aбе вие левскари си връшайте старите играчи,който са на години.А преди Илиев да премине в Терек ми беше един от най-симпатичните защитници в ЦСКА (вкара гол на Анфилд , с който ЦСКА победи).Ще ми бъде интересно да видя Иван Иванов и Илиев да са централната двойка бранители,тей като Котев в последните мачове прави много грешки, а той има повече опит отколкото Иванов.

liverpoolN1
27.10.2009 09:10

Абсолютно по нащ'е стъпки вървите ,евала глупаци .. *lol* *lol*