Канят Красимир Балъков да поеме националите

18:29
Канят Красимир Балъков да поеме националите
Красимир Балъков е получил покана да поеме националния тим, съобщава "Стандарт". За поста в неофициален разговор го навивали бившите му съотборници от Пеневата чета - Боби Михайлов, Йордан Лечков, Емо Костадинов и Наско Сираков. Четвъртите в света смятали, че Бала има нужния авторитет и може да се разбере с тарторите на подвилите опашки "лъвове".

Халфът игра доста мачове с Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров.
В Изпълкома се застраховали от евентуална раздяла със Станимир Стоилов, който е сред вариантите за нов треньор на Левски. Обсъждани били още имената на Димитър Димитров - Херо и Стойчо Младенов. Срещу бургазлията имало яко брожение, а за "армееца" не искал да чуе бившият му шеф в ЦСКА Емил Костадинов.

Бала е дал знак да се разбере, че за нищо на света няма да зареже Черноморец сега. Остава в Изпълкома да умуват дали да оставят поканата към Краси, като се съгласят да работи в Бургас. Тепърва ще се бистри и вариант с чужденец. Всичко ще стане ясно на Изпълкома, чиято дата остава неизвестна. Ангажименти в чужбина на част от босовете отлагат заседанието за края на тази или началото на идната седмица.

Още повече от България отсъства и Станимир Стоилов. Мъри отпраши за треньорски симпозиум в Минск между 24 и 28 октомври. Селекционери от цяла Европа ще слушат лекции на Фабио Капело, Гуус Хидинк, Ото Рехагел и д-р Йозеф Венглош.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StGerrard
09.11.2009 10:04

от доста време е ясно че в българския национален отбор работата не е толкова до треньора.. като няма желание и хъс за игра (а и умение защото има някои футболисти които съвсем не са за националния)
на такъв отбор и най-добрия треньор да сложиш, той ще се провали, ще кажат ти за нищо не ставаш боклук изчезни от тука и.. резултата е ПРОВАЛЕН треньор..

mal1k_se4ko
26.10.2009 21:00

То човек като няма желание за игра който и да дойде ефекта ще е същия - нулев *wink* Най - много Краси да се нагърби с национала, да му се провалят работите в Черноморец (което ще е добре дошло за мен) и всеки полсе да говори : Махайте го тоя Балъков, не става за нищо ..

draven
26.10.2009 20:22

Абе хора от БФС,оставете Краси на мира!намерете си друг ,който да ви оправя бакиите!Тея лигли и пиклъовци никой не може да ги накара да играят!

Notlike
26.10.2009 20:19

Не мисля, че има смисъл да ги поема. Две дини под една мишница не са на добре. Нека си води Черноморец, който показва класа, и да последват примера му, което ще е доста добро постижение *thumb_up*

Barbukov
26.10.2009 18:58

офф боже които да земите няма да на оправи! кво ше напални националния с пропаднали германци ли докат н потрагне Бг футбола като бази школо не чакаитео т националите кои знаи какви представяния.Бадете реалисти.

Cris_7
26.10.2009 18:55

Дано стане треньор на националния! По-добре от ония Стоилов

krivia79
26.10.2009 18:49

краси да не си луд да приема6
стои сс дет си там поне никои дет не расбира от футбол не те натиска да праи6 глупости

drummer
26.10.2009 18:46

Вариантите са два.Красимир Балъков води националния и Черноморец едновременно, или за да няма обидени,авторитетен треньор от чужбина. Вариант Стоилов треньор не съществува,да не говорим, че Батков и Гонзо е изключено да го върнат отново. А и няма за какво!