Дойде официално потвърждение за това къде ще продължи кариерата си Роналдо

16:05
Дойде официално потвърждение за това къде ще продължи кариерата си Роналдо

Кристиано Роналдо няма да си тръгва от Манчестър Юнайтед сега и ще бъде в тима и занапред, увери мениджърът Ерик тен Хаг на пресконференция този следобед - ден преди затварянето на пазара.

“Ясно е, че имаме нужда от класни футболисти. Нужни са ни повече такива, за да “покрием” всичките си мачове”, заяви нидерландецът.

По-рано днес се разбра, че от Наполи са отказали възможността да подпишат с CR7, което като че ли беше и последният вариант пред португалец.

Тен Хаг обяви още, че пропада и евентуалният изходящ трансфер на Аарън Уан-Бисака. “Разбира се, че Аарън остава. Това е съставът, с който ще бъдем от септември поне до януари”, обясни Тен Хаг.

Така той даде да се разбере, че няма шанс за идването на нов десен бек, защото това беше обвързано със задължително напускане на Уан-Бисака.

Очаква се днес Юнайтед да обяви и привличането на вратаря Мартин Дубравка от Нюкасъл, който ще бъде резерва на Давид Де Хеа. Тен Хаг потвърди за идването на словака, който ще е с договор за наем с опция за откупуване. 

"Мисля, че това беше за нас в този трансферен прозорец. Но когато се появи нещо изключително като възможност, като голям клуб ти трябва винаги да си готов", завърши мениджърът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация