Приятна изненада очаква футболистите на Миньор след победата над ЦСКА

18:33
Приятна изненада очаква футболистите на Миньор след победата над ЦСКА
Наставникът на Миньор Перник Антон Велков обяви, че възпитаниците му ще бъдат приятно изненадани от президента на клуба Никифор Вангелов заради вчерашната им победа над ЦСКА с 3:0.

Велков, който беше гост в Актуално студио "Дерби" призна, че е очаквал неговия тим да срещне най-силния ЦСКА.

"Не съм мислил, че ЦСКА ще бъде разколебан. Очаквах след мача с Базел да срещнем най-силния ЦСКА. Очаквах срещу нас да излезе един отбор, който ще се опита да опровергае критиките за играта си срещу швейцарците и да докаже, че не е слаб. Все още не знам каква ще бъде премията на футболистите за вчерашната победа, но очаквам те да бъдат приятно изненадани от президента на клуба Никифор Вангелов. Не искам да се връщам повече на отношения в клуба, които доскоро бяха в разгара си. Не съм искал такава война. Исках да имам човек до себе си, който да ме подкрепя. За съжаление, това не се получи и в резултат на това настъпиха някои промени в клуба. Тези отношения станаха причина за много страсти в Перник, а знаете, че в този град страстите имат съвсем други измерения. Това развитие на нещата ни донесе и победата над ЦСКА. Надявам се, че победата ще ни повлияе само позитивно. Решението дали Даниел Златков да играе или не е само мое. Даниел е много добър футболист, но не може да скочи веднага в дълбокото. Изчаквах момента и ето, че той се представи на ниво срещу ЦСКА. Преди мача с ЦСКА му казах, че на "Българска армия" той ще вкара гол и това се случи. Златков има качества да играе във въздуха и за него беше точният момент. Нямам личен конфликт с играча. Той е работлив, но тепърва ще показва какво може и какво не. Защото младите момчета имат много плюсове, но и доста минуси", сподели Велков.

"Напоследък цари истерия около постоянното освобождаване на треньори в българския футбол. Според мене, треньорът е защитаван само и единствено от резултатите. В България има супер добри треньори, а националният ни отбор си има треньор. За мене темата за ангажирането на чужденец не е актуална, защото Станимир Стоилов е на мястото си", коментира старши треньорът на Миньор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация