Драма на \"Тича\", Славия измъква точка в продължението, Вили Вуцов полудя от радост

16:53
Драма на \"Тича\", Славия измъква точка в продължението, Вили Вуцов полудя от радост
Отборът на Черно море не успя да спечели срещу столичния Славия след като допусна гол в допълнителното време на мача и завърши 1:1, в последна среща от 10-и кръг в родната "А" група.

Двубоят на стадион "Тича" в морската столица предложи сравнително добър за българските стандарти футбол, като по-добрите положения за гол се откриха пред "моряците". В 17-а минута Здравко Лазаров имаше възможност да открие резултата, но се засуети в наказателното поле и защитниците в бели екипи успяха да се справят със ситуацията. Само няколко минути по-късно Михаил Лазаров направи фрапиращ пропуск за състава на Черно море. Играчът получи удобна топка в непосредствена близост до вратата, но не намери очертанията на рамката. За гостите с пропуск се отличи Галин Иванов, който в началните минути на срещата стреля силно към Илко Пиргов, но стражът успя да избие.

През втората част по-добрата игра на домакините даде резултат. В 61-а минута Георги Илиев се възползва от центриране на Електричката и с глава направи безпомощен Раис Мболи - 1:0. След гола "моряците" видимо успокоиха темпото, а "белите" се опитаха да се активизират и логично стигнаха до опасно положение. В 78-а минута появилия се като смяна Жуниор успя да прати топката в мрежата на Илко Пиргов, но попадението правилно бе отменено поради засада на нападателя. Все пак в даденото от рефера Стефан Спасов продължение "белите" стигнаха до гол. Бразилецът Жуниор се възползва от грешка на Илко Пиргов, който излезе неразчетено, преодоля го, и на празна врата донесе точката за своят тим. След отбелязаното изравнително попадение, ексцентричният наставник на гостите Вили Вуцов полудя от радост, от спечелената точка.

Черно море - Славия - 1:1
1:0 - Георги Илиев - 61 мин
1:1 - Жуниор - 90+2 мин

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_309
26.10.2009 18:13

Вили разбира от футбол да,да и един мърмот завива шоколад!!!

orlio_wins
26.10.2009 18:07

Най-сетне повод за радост на Вили Вуцов,само успехи му пожелавам.

lubo_krika
26.10.2009 17:36

Явно Черно Море без Кривия не е толкова добре.