Ангел Червенков: Очаквам победа срещу ЦСКА

15:29
Ангел Червенков: Очаквам победа срещу ЦСКА
Наставникът на Литекс Ангел Червенков очаква неговия отбор да се възползва от слабата форма в ЦСКА и да постигне победа над "червените".

Червенков, който бе гост в Актуално студио "Дерби" допълни, че се надява Литекс да израства в развитието си с всеки изминал двубой.

"Надявам се отборът ми с всеки един двубой да израства и да показва стабилност в представянето си, което е много важно. Футболистите знаят за какво става дума. Наистина се стараят да се представят добре и аз съм много доволен от това. Радвам се, че работя с такива професионалисти. Очаква ни тежък мач срещу ЦСКА. Още след мача с Локомотив говорихме и с колеги, и с момчетата, да насочим нашето внимание в мача с "армейците". Много е важно за нас да се подготвим добре за сблъсъка с "червените". Очаквам Литекс да изглежда по най-добрия начин и да спечели срещата срещу ЦСКА в неделя. Искам отборът ми да играе на едно постоянно високо ниво. В България всеки може да победи всеки. Нещата опират до това, дали даден отбор ще подходи с нужната концентрация. Качеството на самите играчи също определят изхода на двубоя. Надявам се, че сме преодолели този период да губим от по-слаби отбори", сподели Червенков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blq
26.10.2009 16:49

Напротив, ще я получи ! *thumb_up*