Приятелска вечеря за ЦСКА след \"приятелското\" 0:3 от Миньор

17:15
Приятелска вечеря за ЦСКА след \"приятелското\" 0:3 от Миньор
Ръководството на ЦСКА в лицето на двамата собственици Димитър Борисов и Иво Иванов няма да глобява участвалите в разправията в съблекалнята трима играчи на тима Иван Караджов, Иван Иванов и Владо Манчев, съобщава "Дарик".

Вместо това шефовете обмислят да поканят целия отбор и треньорите на…приятелска вечеря. Целта на евентуалната сбирка е по този начин да се потърси отдушник на събралото се на „Армията” напрежение след последните две загуби от Базел и Миньор Перник. В Борисовата градина смятат, че строги глоби и наказания на този етап допълнително ще ескалират лошото настроение в тима.

Напротив, едно подобно събиране в непринудена обстановка може да изглади възникналите спорове, а в същото време босовете на „червените” ще се опитат да разберат от самите футболисти съществуват ли някакви извън футболни причини за спада на формата им в последните няколко срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

top4o_1994
26.10.2009 18:32

ми да, както казва изп. директор няма от какво да се притесняваме, а тва че идват мачове с литекс, локо сф, черно море и чернморец няма значение ... *party*