Янчев: Не е нормален негативизмът, който се изсипа върху Стойчо Младенов

10:57
Янчев: Не е нормален негативизмът, който се изсипа върху Стойчо Младенов

Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев взе отношение относно назначението на Стойчо Младенов за директор в ЦСКА 1948. Доскорошният помощник на Екзекутора на Ливърпул заяви, че не е получавал оферта от "червените" и добави, че няма негативно отношение към никого в клуба от Бистрица.


"Оферта към момента не съм получавал от този клуб. Но тук искам да отворя една скоба. Ситуацията със Стойчо Младенов е наистина много неприятна. Това е една огромна фигура в нашата история и този негативизъм, който се изсипа върху него, не смятам, че е нормален. Трябва да си уважаваме кадрите и още повече такава фигура като него. Той не заслужава такова отношение. Всеки професионалист имa право да си избира пътя, по който да върви и да се развива. Моето отношение към Младенов винаги ще остане такова, каквото е било. Огромно уважение и благодарност за всичко това, което е направил за мен и за ЦСКА - и като играч, и като треньор. Да не говорим за всичките му постижения с нашия клуб", сподели Янчев пред "Тема Спорт".


"В клуба, където е Стойчо Младенов, има много наши кадри и не мога да кажа лоша дума за никого от тях. Всеки е намерил място за развитие. Любо Пенев ми е бил и съотборник, и президент, и треньор, да не изброявам и останалите, които са там. Нямам негативно отношение към никого", добави бившият полузащитник. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация