В Локо Мездра се точат на победа над Левски

14:59
В Локо Мездра се точат на победа над Левски
Полузащитникът на Локомотив Мездра Виктор Софрониев вярва и се надява "железничарите" да постигнат успех срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов" в предстоящия кръг на "А" футболната ни група.

Софрониев, който бе гост в Актуално студио "Дерби" допълни, че убедителната победа на тима над Пирин Благоевград с 4:0 се дължи на факта, че всички футболисти са били максимално концентрирани.

"Не мога да кажа, че стадион "Георги Аспарухов" е гостоприемен, въпреки лошите резултати на Левски напоследък. Аз вярвам и се надявам, че нашият отбор ще се представи на ниво срещу Левски през уикенда и ще спечелим. Убедителната победа над Пирин се дължи на факта, че бяхме пределно мотивирани и изпълнихме по много добър начин треньорските указания на г-н Войнов. Феновете сами няма да измислят, че са ни ощетявали съдиите. Смятам, че в мачовете с Черно море, Славия и Локомотив София бяхме наистина ощетени от грешки на реферите. Не мога да кажа дали грешките са били с някаква тенденция или не, те обаче са факт и това ни коства седем точки в актива. Надявам се, че това ще спре и отборът няма да пати от такива съдийски грешки. Ще се опитаме да спечелим всички срещи до края на есенния дял", сподели халфът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари