Любо Пенев: Едва ли ще се срещаме често със Стойчо Младенов

20:14
Любо Пенев: Едва ли ще се срещаме често със Стойчо Младенов

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди битката с Локомотив София от седмия кръг на efbet Лига. Опитният специалист не пропусна да коментира и назначението на Стойчо Младенов при "червените". Ел Голеадор заяви в прав текст, че ръководството на ЦСКА София лъже сектор "Г" от седем години, като определи това като предателство. Според легендарния нападател организираните армейски фенове правилно се решили да сложат край на това. Пенев смята, че в бъдеще ще има един ЦСКА.

"Едва ли ще се срещаме често със Стойчо Младенов. Той е нов човек в нашата структура. Фактът, че той започва да работи при нас не означава, че моето мнение ще се промени. Той няма да се занимава с футбол. Най-вероятно с маркетинг и връзка с феновете", започна Пенев.

"Единен ЦСКА? Сега, трябва да кажа, че и за мен рано или късно ЦСКА ще бъде един. Не знам как точно ще стане юридически, но ще бъде един. И ще бъде клуб на феновете. ЦСКА на феновете.

Ще разширя малко въпроса. Защо бях поканен на "Армията"? За да туширам напрежението между феновете и ръководството. Всички бяхме доволни и радостни. Там целите са коренно различни. При добре свършена работа за два - три месеца последваха лъжи. Това се нарича предателство. Познавам се добре и с Иван, и с Росен, и с много от феновете. Защо сектор "Г" не ходи на мачове? Защото и те са непрекъснато лъгани и мамени в продължение на седем години. Взели са много правилно решение, че това трябва да приключи. Феновете винаги са ме подкрепяли безусловно във всеки един момент. 

Имаше една игра едно време - студено, студено, топло. При мен тук е много студено. Топлото трябва да се търси някъде далеч от Армията. Там трябва да се търсят предателите. Мен ме интересува да си гледам работата и да я върша по най-добрия начин. Футболът се ръководи от много добри професионалисти и сега нещата вървят много добре", добави още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация