От грешник в герой: Митрович този път спечели точките за Фулъм

19:49
От грешник в герой: Митрович този път спечели точките за Фулъм

Александър Митрович за пореден път се превърна в герой за Фулъм. Той донесе успеха на своя тим с гол в 90-ата минута. Отборът на Марко Силва спечели с 3:2 домакинството си Брентфорд и е без загуба от началото на сезона. Митрович отбеляза два гола в първия кръг срещу Ливърпул, а миналата седмица пропусна дузпа, за което се реваншира днес.

Фулъм изглеждаше, че ще стигне до лесна победа, тъй като победе с два гола до 20-ата минута. Боби Декордова-Рийд откри след 44 секунди игра, а лятното попълнение Жоао Палиня удвои аванса на домакините.

Брентфорд, който миналата седмица разби Манчестър Юнайтед, се върна в мача малко преди почивката. Кристиан Норгорд се разписа с удар от въздуха след ъглов удар. Датският халф имаше късмет да е на терена, тъй като извърши нарушение, което можеше да му донесе и червен картон.

Две попадения на Айвън Тони не бяха зачетени поради засади, но той успя да изравни в 71-ата минута. Фулъм обаче не се отказа да гони победата. Митрович на два пъти бе спрян от вратаря Давид Рая, но в края го преодоля след удар с глава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация