Свинският грип порази отбор от Висшата лига

13:51
Свинският грип порази отбор от Висшата лига
Коварният вирус свински грип е поразил няколко футболисти от първия състав на Блекбърн, съобщават медиите на Острова. От ръководството на клуба са отправили молба към ФА мачът между Роувърс и Питърбъро от Карлинг къп във вторник да бъде отложен.

Причината е, че още от края на миналата седмица двама от футболистите на английския елитен клуб страдат от тежка форма на грип, като впоследствие се оказало, че става въпрос точно за свински грип.

Дейвид Дън и Кристофър Самба се оплаквали от симптопи на настинка и грип още преди мача с Бърнли миналата неделя. Тогава двамата играха за своя тим, а Дън дори отбеляза и гол за победата с 3:2. През седмицата обаче тяхното състояние се влошило и преди мача с Челси, изследванията им показали, че те са пипнали опасния свински грип.

От ФА са отказали молбите на Роувърс двубоят със "сините" да бъде отложен и момчетата на Алардайс бяха размазани с 0:5.

Както е известно, именно заради свинския грип, вчера във Франция бе отложено дербито между Олимпик Марсилия и Пари Сент Жермен.

В неделя още от играчите на тима са се почувствали зле и поради това сега едно отлагане на срещата с Питърбъро изглежда доста възможно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

goshandar
26.10.2009 17:20

Пожелава им да се оправят по бързо защото Блекбърн са симпатично отборче ! Иначе само Челси forever *party*