Левски вече гледа играчи за зимната селекция

07:33
Левски вече гледа играчи за зимната селекция

Спортно-техническият щаб на Левски вече усилено работи по зимната селекция. След отпадането от Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите шансът клубът да привлече нов играч до затварянето на трансферния пазар в края на август е илюзорен. Затова и "сините" са насочили погледа си за след края на есенния полусезон. 

 

Тогава се очаква от клуба да бъдат активни. Така бе и в края на 2021 година и в началото 2022-ра, когато бяха привлечени Ноа Сонко Сундберг, Келиан ван дер Каап, Цунами, Филип Кръстев, Илия Стефанов и Уелтон. Сега от Левски не планират толкова мащабна селекция, стига да запазят състава си. Към момента са набелязани трима играчи, сред които и нападател, които се наблюдават под лупа от скаути на клуба. Те ще бъдат следени в следващите месеци, преди да се вземе окончателно решение дали ще бъдат привлечени на "Герена".


Не е изключено до края на месеца Левски да се раздели с някои от настоящите си играчи. Това обаче ще се случи само при получаване на добра оферта в офисите на "Георги Аспарухов".


По всичко личи, че треньорът Станимир Стоилов ще има проблеми по окомплектоване на състава за домакинството с Хебър. "Сините" посрещат новака в елита в събота, 20 август, от 20:15 часа на "Герена". За двубоя с пазарджиклии обаче висят цели петима футболисти, които не взеха участие във вчерашната тренировка. Става въпрос за вратаря Николай Михайлов, защитниците Келиан ван дер Каап и Жереми Петрис, халфът Георги Миланов и нападателят Билал Бари. Все още не е ясно кой от тях ще успее да се възстанови навреме за предстоящата среща. Отделно от основната група тренира и Патрик-Габриел Галчев.


"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация