Дават по 1000 лева за точка в Черноморец

11:24
Дават по 1000 лева за точка в Черноморец
Босът на Черноморец Бургас Митко Събев е решил да стимулира своите футболисти по подобаващ начин в оставащите пет срещи, съобщава "Меридиан Мач". Ако отборът му успее да вземе всичките двубои в мачовете и събере актив от 15 точки, футболистите ще получат премии по хиляда лева на точка.

Това означава, че всеки един играч ще прибере допълнителен бонус по 15 000 лв. На бургаския отбор предстоят изключително важни двубои с Миньор Перник, Литекс, Локомотив София, Славия и ЦСКА.

В тези пет срещи ще стане ясно дали тимът има сили да се бори за нещо наистина сериозно в това първенство, или ще остане с амбициите си само за първа четворка. Ако "акулите" завоюват пълен актив, ще запишат 41 т. в края на сезона, което ще бъде много сериозна заявка дори за първото място в първенството.

Вчера стана ясно, че мача с Миньор перник ще пропусне нападателят Мартин Тошев. Той е получил травма в двубоя с Ботев и най-вероятно няма да попадне в групата за двубоя с перничани. Очаква се обаче за игра вече да бъдат готови централните защитници Николай Кръстев и Енис Хайри. Това допълнително ще разшири опциите на главния мениджър Красимир Балъков в защитния вал на неговия отбор. Все още няма яснота какво ще стане с германския нападател Матиас Мориц. Той продължава да се възстановява в базата на Байер Мюнхен и по предварителни прогнози ще може да започне подготовка с отбора на Черноморец най-рано в началото на декември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska123
26.10.2009 11:47

Това, поне както е написано, не е по 1000лв. на точка, това са 15 000лв. за 15 точки, което едва ли ще стане.