Травми на основни нападатели тревожат Балъков

09:55
Травми на основни нападатели тревожат Балъков
Сериозни проблеми в нападение има да решава треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков преди гостуването на Миньор Перник, пише "7 дни спорт".

Травми измъчват основни играчи на "акулите", а наставникът на бургазлии за пореден път ще трябва да прекроява състава си.

Едва ли Адриан Фернандес ще се възстанови до събота. Аржентинецът пропусна и победата 2:0 над Ботев. Фернандес получи контузия в глезена на мача срещу Сливен, след което кракът му бе шиниран и води индивидуални занимания във фитнеса.

Срещу Миньор няма да играе и Мартин Тошев. Той бе сменен срещу Ботев заради контузия, отново в глезена.

"За щастие травмата на Тошев не се оказа сериозна. Рентгеновата снимка, която направихме веднага, показа, че няма фрактура. Той е със силно навехнат глезен вследствие на удара, но до седмица се надяваме да се оправи", обясни Балъков.

Най-опитният в състава на Черноморец – Пламен Крумов, има още да навакса след половингодишно отсъствие. Георги Чиликов пък все още няма гол за бургазлии.

Черноморец е без загуба от началото на сезона, а равносметката от гостуванията е три победи и едно равенство. Мачът в Перник обаче ще е тежък, тъй като Миньор загуби предишния си домакински двубой с 1:2 от Локомотив София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация