А ние с Боби пием кафе, кафе, кафе, кафе, кафе...

08:38
А ние с Боби пием кафе, кафе, кафе, кафе, кафе...
Президентът на БФС Борислав Михайлов бе засечен да пие кафе в компанията на част от треньорския щаб на закъсалия Ботев Пловдив, пише "7 дни спорт". Италианският наставник Енрико Пичони, кондиционният спец Бифи и бившия вратар Лилчо Арсов, бяха забелязани вчера по обяд да на сладка раздумка с шефа на централата, но категорично отказаха да бъдат снимани.

Според информациите, Михайлов сам е поискал да разбере дали Ботев ще прекрати участието си в първенството. Други източници пък твърдят, че Боби е заплашил клуба с отнемане на лиценза заради постоянните финансови циркове.

Хората от Ботев използвали случая, за да се жалват на шефа на БФС от съдийските тесли на мачовете с Литекс, Славия и ЦСКА. Както е известно, от Ботев поискаха среща с Боби още след двубоя със Славия, свирен от Антон Генов.

Междувременно стана ясно, че Димитър Христолов е пробвал да се свърже с някои от влиятелните фенове на Ботев.

"До края на седмицата сделка ще има", кълнял се собственикът на клуба. Бизнесменът от Крумово обаче пропуснал да каже коя точно седмица ще бъде финализирана продажбата на клуба, която вече прекалено много се бави.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mywaybg
26.10.2009 16:38

гласяли са пичоне за национала *lol*