Арсенал пропиля два гола аванс и си тръгна с точка от \"чуковете\"

20:13
Арсенал пропиля два гола аванс и си тръгна с точка от \"чуковете\"
Отборът на Арсенал пропиля два гола аванс и не успя да победи при гостуването си на Уест Хям след като срещата завърши при резултат 2:2.

"Артилеристите" излязоха напред в резултата в 16-а минута, когато Бакари Саня центрира по чудесен начин в наказателното поле на домакините, където Ровин ван Перси се възползва от грешка на Робърт Грийн и откри резултата. Преднината на "топчиите" удвои Уилям Галас, който засече центриране на Франсеск Фабрегас от корнер и така лондончани се оттеглиха с два гола аванс на почивката.

През втората част на мача събитията на терена видимо се промениха, а домакините показаха завиден дух и успяха да изравнят резултата. Влезлият като смяна Алесандро Диаманти изпълни чудесно пряк свободен удар, Вито Маноне успя да избие топката, но Карлтън Коул я довкара във вратата след удар с глава в 74-а минута. Само шест минути по-късно "чуковете" стигнаха до изравняване, след като Александър Сонг събори противников играч в наказателното поле, а решението на рефера бе дузпа. Дианамти застана зад бялата точка и не сгреши за 2:2.

В 85-а минута Скот Паркър получи втори жълт картон и напусна терена по-рано от предвиденото.  

В заключителните минути на мача страхотно спасяване на Робър Грийн, след удар на Ван Перси, запази точката за Уест Хям

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crissttiano
31.10.2009 12:36

Арсенал от цялото първенство пак ще си тръгне с празна торба *wink*