Ланс победи Интер в приятелски мач

21:50
Ланс победи Интер в приятелски мач

Ланс продължи доброто си представяне в своята предсезонна подготовка, след като спечели домакинството си на Интер с 1:0 в контрола между двата тима. Това беше първа загуба за “нерадзурите” в приятелските им мачове през това лято след успеха с 4:1 над Лугано и равенството 2:2 с Монако. Френският тим пък има четири победи и едно реми в проверките си преди началото на новата кампания.

Мачът не предложи много положения за гол, както предполага и резултатът. Преди почивката Самир Ханданович на няколко пъти трябваше да се намесва при удари на противника, а най-чистото положение за гостите се откри пред Един Джеко в края на полувремето, но неговият шут не затрудни Брис Самба. Втората част отново не изобилстваше от възможности за попадения. В 68-ата минута Лаутаро Мартинес можеше да се разпише, но вместо това прати топката над вратата. Така се стигна до 90-ата минута, когато при късо центриране от корнер Лоис Опенда с технично отиграване отклони топката, която се удари в далечната греда и влезе в противниковата врата за единствения гол в двубоя.

Следващата контрола на Интер е срещу Лион след седмица, когато Ланс ще приключи предсезонната си подготовка с приятелски мач срещу Уест Хям.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация