Дарвин Нунес наниза четири гола, Ливърпул сгази РБ Лайпциг (видео)

05:57
Дарвин Нунес наниза четири гола, Ливърпул сгази РБ Лайпциг (видео)

Новото попълнение на Ливърпул Дарвин Нунес се отчете с четири гола при успеха на “мърсисайдци” с 5:0 над германския РБ Лайпциг в контрола, изиграна на “Ред Бул Арена”. 


Уругваецът се разписа в 48-ата, 51-ата, 69-ата и 89-ата минути, а тон за головото шоу даде египетската звезда Мохамед Салах в 8-ата минута след асистенция на Роберто Фирмино. 


Попадението падна след разбъркване пред вратата на РБ Лайпциг. Салах се пребори за топката с трима бранители на германския тим и я подаде към Фирмино, която му я върна и египтянинът не сбърка за откриването на резултата. 


Играта се поизравни и двата тима се оттеглиха на почивката при 1:0. След паузата Ливърпул нанесе своя удар и предреши изхода на срещата. В 48-ата минута влезлият като резерва на полувремето Нунес удвои от дузпа, а само три минути по-късно оформи своя дубъл. 


Играчите на РБ Лайпциг сбъркаха при изнасянето на топката в средата на терена, Салах се възползва и подаде към Нунес, който се озова сам срещу вратаря на домакините и не сбърка. 


Това не беше всичко за тази вечер от родения през 1999 година уругвайски ас. В 69-ата минута той оформи своя хеттрик. До края германският тим се опита с всичко по силите си да върне поне едно попадение, но англичаните се бранеха умело и запасиха “суха” мрежата си. 


В самия край на срещата Нунес отбеляза и четвъртото си попадение в мача, след като беше изведен отдясно в наказателното поле и стреля под плонжа на вратаря на домакините.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация