Тотнъм официализира още един трансфер

22:02
Тотнъм официализира още един трансфер

От Тотнъм официално обявиха привличането на десния бек Джед Спенс, за когото ще платят на втородивизионния Мидълзбро 12,5+7,5 млн. паунда. Договорът на играча е до лятото на 2027-а.

Любопитен е начинът, по който “шпорите” обявиха неговия трансфер. Тъй като Спенс е шестото ново попълнение на тима за това лято, оттам използваха игра на думи - The Sixth Spence, свързана с култовия филм “Шесто чувство”. Минути по-рано Тотнъм отново се заиграха с името на играча, пишейки, че съспенсът е време да приключи.

През миналия сезон 21-годишният Спенс игра като преотстъпен в Нотингам Форест, като беше едно от откритията в Чемпиъншип. Той записа цели 46 мача с 3 гола и 5 асистенции във всички турнири за тима, като беше с голяма заслуга за завръщането му в Премиър лийг чрез спечелването на плейофите за промоция. През март младият защитник дори обра месечните награди във второто ниво на английския футбол, печелейки призовете за Играч на месеца, Гол на месеца и Млад играч на месеца. В края на кампанията пък беше включен в Отбор на сезона в Чемпиъншип както от футболната лига, така и от Асоциацията на професионалите футболисти. Именно през март той записа и дебюта си за младежкия национален отбор на Англия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация