Илич: Проблемът е, че създаваме много малко положения от игра

21:26
Илич: Проблемът е, че създаваме много малко положения от игра

Наставникът на ЦСКА София Саша Илич не остана доволен от представянето на футболистите си, които завършиха 1:1 при гостуването на Локомотив (София). Той допълни, че големият проблем на тима е, че създава много малко игрови положения.

“Начинът, по който игра ЦСКА днес не отговаря на начина, по който аз си представям, че трябва да играе. Сами сме си виновни, че Локомотив поведе. След това бавеше, позволено им беше да бавят, но ние сме си виновни, че им позволихме да поведат.

Още преди мача говорихме, че ще имаме проблеми, ако не влезем добре в срещата. В този период Локомотив отбеляза.

Не тренираме само статични положения. Проблемът е, че създаваме много малко положения от игра. Това е основният ни проблем. Единственото, което можем да направим е да тренираме повече и да увеличим ефективността в атака”, каза Илич, който допълни, че следващият съперник на “червените” - Македония (Гьорче Петров), ще създаде проблем на българския тим в Скопие.

“Наблюдавах две техни контроли в България. Става въпрос за качествен отбор, който ще ни създаде проблеми в Скопие. Не знаем къде ще играем и когато разберем, тогава ще видим какъв ще е теренът”, завърши Саша Илич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация