Венейбълс: Уволняват Бенитес, ако загуби от Юнайтед

12:31
Венейбълс: Уволняват Бенитес, ако загуби от Юнайтед
Дербито срещу Манчестър Юнайтед може да е последният мач на Рафаел Бенитес като треньор на Ливърпул, смята английският специалист Тери Венейбълс.

Според бившия селекционер на "Трите лъва", само неустойката от 20 милиона паунда по договора на испанеца може да накара собствениците на "мърсисайдци" да размислят преди да прибегнат към крайната мярка.

"На Бенитес ще му бъде изключително трудно да запази работата си, ако неговият отбор се провали срещу Манчестър Юнайтед. Сблъсъкът на Анфийлд е по-специален за Ливърпул, защото Бенитес не може да си позволи да загуби", твърди Венейбълс.

"По ирония на съдбата, създаденият хаос може да задържи Бенитес на поста му, защото американските собственици може и да не могат да изплатят неустойката от 20 милиона паунда на Рафа", пише още английският специалист в колонката си за "Сън".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladolinko
25.10.2009 14:28

ами не виждаш ли вики че тези коментари не са на хора от сайта а те цитират разни футболни специалисти от света какво са виновни хората от сайта че има специалисти с различни мнения ?! а иначе по темата ... ливърпуул имат ужасно добър състав и според мен единственото което ги спъва за титли това е рафа ...

Vickie
25.10.2009 13:35

В тоя сайт, много се противоречи, една стати казва, че и да продължават да губят Рафа ще си остане, сега еднва ли не ще го изритат ;х *sad*

Fucki
25.10.2009 13:17

Класата е вечна , формата е временна *wink* Go United !