Лудогорец излиза за втора победа срещу Сутиеска

07:04
Лудогорец излиза за втора победа срещу Сутиеска

Хегемонът в българския футбол Лудогорец се изправя днес от 22,00 часа срещу черногорския Сутиеска в реванш от първия клафикационен кръг за влизане в групите на Шампионската лига. Преди седмица разградчани спечелиха с 2:0 и улесниха задачата си да продължат напред. Въпреки това в лагера на Лудогорец не подценяват двубоя. 


За това говори и техническият директор на “орлите” Козмин Моци, който подчерта, че резултатът 2:0 е от най-опасните в турнирните мачове. Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа до последно ще се колебае дали да пусне от първата минута национала Кирил Десподов. В първата среща със Сутиеска Десподов се появи в игра в края, когато замени Рик Джонатан. 


В шампионатния двубой със Септември крилото също не започна от първата минута. Очакванията са Десподов да влезе като смяна и тази вечер или да играе само през първото полувреме. В центъра на защитата се завръща Оливие Вердон, който пропусна първия поради наказание. Шимунджа няма проблеми с контузени и наказани. 


В последните часове преди двубоя от Сутиеска се похвалиха с привличането на либийския младежки национал Факхд Саад Мохамед, но той няма да вземе участие в срещата. Очакванията са мачът да се проведе при тежки условия, като термометрите се очаква да показват 29 градуса, което притеснява българския тим. 


Вероятни състави: 


Сутиеска: Гилен, Гривич, Дринчич, Рудович, Стийепович, Еракович, Кръстович, Матанович, Ненов, Конрад, Тучевич. 


Лудогорец: Падт, Недялков, Пластун, Вердон, Карничник, Сантана, Гонсалвеш, Десподов, Каули, Рик, Сотириу.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация