Махат Тошко Янчев от \"Армията\", бил тромав, неориентиран и много стар

10:37
Махат Тошко Янчев от \"Армията\", бил тромав, неориентиран и много стар
Треньорът на ЦСКА Любо Пенев е решил да разкара от "Армията" един от най-опитните футболисти в тима Тодор Янчев, разкрива "Меридиан мач".

Капитанът на "червените" е попаднал в мащабно анонсирания списък с играчи, които ще бъдат изгонени от "Борисовата градина" през зимната пауза. За въпросния списък наставникът заговори още след гостуването на ЦСКА в Пловдив на Ботев.

Както е известно, "армейците" се измъчиха сериозно за победа с 1:0 над "канарчетата", чиито отбор е пълен с треторазредни италиански футболисти. След загубата от Базел в четвъртък, за чистка през зимната пауза заговори и изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков. Източници от "Армията" разкриха пред "Меридиан мач", че Любо Пенев е доста недоволен от изявите на Тошко Янчев в последно време. Треньорът е охарактеризирал действията на капитана на терена с думите "тромав, неориентиран и много стар за елитен футбол".

Очаква се освен Тошко Янчев, от ЦСКА през паузата да си тръгнат още най-малко две големи фигури на "червените" – Владимир Манчев и Кирил Котев. Първият така и не може да си спечели място в титулярния състав, след като получи тежка травма в края на миналата година, а вторият от доста време е в ужасна форма, бе сменен на почивката срещу Базел и изваден от групата за мача с Миньор Перник днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kur3aLefski
25.10.2009 15:04

За 3мата съм съгласен. Котев е неориентиран Янчев в големите мачове се крие, а Владо е на 32 пък и няма силен мач цял полусезон!

drummer
25.10.2009 14:16

Така е, неприятно е, защото това са футболисти които са дали много за ЦСКА, но винаги идва този момент. По-важното сега е, Любослав Пенев да намери точните хора, и да е разбрал вече, че един отбор започва първо от ....вратаря?! *smile*

Kalinho
25.10.2009 11:45

може и да се окаже истина, примерно за Янчев ако играе срещу силен отбор само гледа мача и на негово място Мороз и Маркинъос като деф. халфове, Котев е толкова неориентиран, че по добре да започнат да налагат някой юноша а Вл. Манчев поне според мен е класен нападател и ще сбъркат ако го махнат.