Мъри Стоилов: Мисля, че не изглеждахме толкова зле

23:52
Мъри Стоилов: Мисля, че не изглеждахме толкова зле

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след загубата на своя тим от ЦСКА 1948. “Сините” отстъпиха с 0:1 в Бистрица, а Мъри призна, че тимът е играл глупаво през последните 30 минути на второто полувреме.

“Неприятна загуба. Общи взето, с оглед на развитието на мача, през първото полувреме не успяхме да отбележим, когато имахме преимущество. През второто полувреме играхме глупав футбол. Играхме пред вратата с много блъскане и грешни решения. След гола имахме цялото време на света да направим по-добри атаки и да вкараме гол. Но играхме изключително глупаво през последните минути на второто полувреме. Иначе през първото бях доволен.

След като имаме 17-18 удара, е добре от една гледа точка, следващия път някои от тези удари трябва да влязат. През второто полувреме, като изключим първите 10 минути, когато бяхме неориентирани, трябваше да играем умно.

Не мога да си го обясня. Искахме да контролираме топката, но ние тръгнахме през средната зона, където ни хващаха лесно на контраатака. Противникът беше с 10 човека и това провокира да сложа Георги Миланов в защита. Фланговете им бяха затворени, но ние прибързвахме, всеки искаше да завърши сам и да вкара, което беше грешно.

Винаги към Левски трябва да има очаквания. След като си побеждавал миналата година, е нормално и тази да побеждаваш. Имаше желание и агресия. Ако играем по-умно и изчистим някои неща, мисля, че не изглеждахме толкова зле”, заяви Мъри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари