Ашли Коул тъгува по сблъсъците си с Кристиано Роналдо

09:40
Ашли Коул тъгува по сблъсъците си с Кристиано Роналдо
Защитникът на Челси Ашли Коул тъгува по сблъсъците с бившия футболист на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

Крайният бранител сподели, че му липсват дербитата, в които персоналният двубой между двамата се е превръщал в истинска война на терена. За Коул, мачовете с "червените дяволи" вече не са същите в отсъствието на португалеца, който се превърна в най-скъпия футболист след трансфера си в Реал Мадрид това лято.

"Сблъсъците с Кристиано Роналдо ми липсват много. Винаги съм концентриран и знам, че мога да неутрализирам всяко крило на противника, но той бе нещо различно. Харесвах неговите финтове и играта му като цяло. В първия персонален двубой помежду ни Роналдо преминаваше покрай мен и в един момент дори се оплетох и се оказах на земята. Последваха много подигравки от съотборниците ми. Тогава си обещах, че той никога повече няма да ме засрами и в следващия мач го неутрализирах. Често се случваше да му казвам "Ставай и престани да симулираш" или "Не си достатъчно бърз, за да се пробваш да ме надбягваш така". Всяка среща с Манчестър Юнайтед бе специална. Сега не е същото. Без него те са различен отбор", коментира с носталгия Коул.

Медиите постоянно спекулират, че защитникът на Челси е една от следващите трансферни цели на Реал Мадрид, така че не е изключено Ашли и CR9 отново да се изправят един срещу друг, но само на тренировка на "Бернабеу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

magicbedtime
31.10.2009 11:08

Тъгува той смешника,роналдо веднъж с дни финт го направи за смях...Тъпака разкрачен кат курва седеше на земята *lol* *lol* за тва ли тъгува *joking* И Евра е най-добрия ляв бек... *thumb_up*

Lollipopp
26.10.2009 18:39

да,да *joking* Абрамович точно това си мислеше *lol*