Марк Хюз: Мартин Петров впечатлява с професионализма си

08:57
Марк Хюз: Мартин Петров впечатлява с професионализма си
Треньорът на Манчестър Сити Марк Хюз похвали търпението и професионализма на българското крило Мартин Петров и даде врачанина за пример, как всеки футболист трябва да е готов на 100%, когато получи шанса си.

Мениджърът на "гражданите" за пореден път обясни, че при ротационния принцип, който налога, няма как даден футболист винаги да е титуляр или в групата за мача.

"Имаме много футболисти, които изгарят от желание да бъдат титуляри в нашия състав, защото отборът ни демонстрира страхотна игра и те искат да са част от нея. Понякога се налага да някои състезатели да останат извън състава, но когато им се даде шанс, те впечатляват с професионализма си. Мартин е чудесен пример за това. Очаква ни дълъг сезон и ще се налага да разчитаме на ротацията. Всеки един футболист трябва да е готов на 100 % и да дава всичко от себе си във всяка една среща", каза Хюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bianc0ner0
25.10.2009 14:43

ТОЙ В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ВПЕЧАТЛИ кАТО ТИ ТЕГЛИ ЕДНА МАЙНА МИШКА !!!!

snookerman
25.10.2009 12:13

Тоя тотално е изперкал! Кви глупости говори!? Всеки път Мартин му вади мачовете с голове и асистенции. Ебати неблагодарника, ако съм на мястото на Петров си бия камшика от тоя прехвален и претъпкан с псевдо звезди отбор.По добре ще е за него да играе в Тотнъм където ще е титуляр нонстоп.Дано да вземе правилното решение навреме.

bayern_fan_vg
25.10.2009 12:01

И каде пак виждаш, че сити се излагат, като се представят доста добре.

tymypa
25.10.2009 11:16

еи го пак тоя дърт п*****с нямало титуляри ... а защо секи мач започват тевез и адебайор (стига да не са контузени) креиг белами и той също .. марто излезе титуляр миналия мач защото белами не можеше да вземе участие ... и марто пак му спаси мача и тоя смотаняк пак ще го държи на пейката .... няма толкова глупав и бездарен трениор като тоя нищо чудно че и с тези купени за сумати милиони футболисти пак се излагат сити