Гонзо закотвя Рабех на пейката, ще налага Генев и Милиев

08:10
Гонзо закотвя Рабех на пейката, ще налага Генев и Милиев
Скандалният защитникът на Левски Юсеф Рабех е изпаднал в немилост и няма да играе за шампионите поне до Нова година, твърди "Меридиан мач".

Причината за това са безкрайните симулации на бранителя в последно време, а решението е взето от спортно-техническия директор и треньор на "сините" Георги Иванов – Гонзо. Както е известно, Рабех се ската на мача с Берое, а Левски паднах с 0:1 след грешка на другия мароканец в отбора Шакиб Бензукан.

Официално от Левски обявиха, че Рабех има проблеми с адукторите. По-вероятно е обаче той за пореден път да е симулирал контузия. По същата причина той отпадна и от мача с Ред Бул Залцбург през седмицата. От лекарския щаб на "сините" обаче заявиха, че футболистът вече е здрав, но въпреки това той остана извън групата за мача със Спортист Своге.

Гонзо е твърдо решен да не използва Рабех до края на годината и да налага младата двойка Виктор ГеневЙордан Милиев в центъра на отбраната. Двамата се представиха доста добре в мача от Лига Европа срещу Ред Бул в четвъртък.

През зимата пък ще се вземат мерки мароканецът да бъде продаден, тъй като освен всичко друго заема и квота за чужденец. Досега това не се случваше заради високата цена на футболиста. Собственикът Тодор Батков искаше за него 2 милиона евро. Очаква се до зимата цената му да бъде свалена поне 3 пъти. Към момента обаче няма реален интерес към бранителя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
25.10.2009 14:28

Нали все пак, за да бъде продаден на някой, трябва да му се даде време, да ....изтрезнее...?! *lol*

liverpoolN1
25.10.2009 08:14

Според мен трябва направо да го гони.. незнам за какво ни е вече. Тия грешки и подхлъзвания 'дето прави хич не ми харесват. + тия пияни истории.. много му дойде !