Ливърпул официално представи Карвальо

19:08
Ливърпул официално представи Карвальо

Ливърпул официално представи едно от новите си попълнения – Фабио Карвальо. Още на 23 май мърсисайдци обявиха, че са постигнали споразумение с Фулъм за трансфера на 19-годишния халф. От първи юли той стана играч на „червените“, след като договорът му с лондончани изтече. Младежкият национал на Португалия ще играе на „Анфийлд“ с фланелка с №28. Още от утре Каравальо стартира подготовка с тима на Юрген Клоп. Той е едно от трите нови попълнения на Ливърпул през това лято, заедно с Дарвин Нунес и Калвин Рамзи.

„Чувството да съм в един от най-големите клубове клубове в света, ако не и най-големият, е невероятно. Щастлив съм да бъда тук и нямам търпение да започна. Щом чуеш, че Ливърпул се интересува от теб, има само една мисъл в съзнанието ти – да се присъединиш към този отбор. Надявам се, че тук мога да постигна големи неща. Вече говорих с всички, в това число и с мениджъра, и се чувствам много естествено“, заяви португалецът.

Карвальо имаше ключова роля за това Фулъм да спечели промоция за Премиър лийг. През този сезон той изигра 36 мача за тима на Марко Силва, в които отбеляза 10 гола и направи осем асистенции.

Ливърпул ще плати на Фулъм 5 милиона паунда за Карвальо, чийто договор с лондончани така или иначе изтича. Още 2,7 милиона са заложени под формата на бонуси. Освен това „котидъжрс“ ще получат 20% от евентуална бъдеща продажба на таланта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация