Монца с амбициозен план: Икарди и Дибала да водят атаката

09:11
Монца с амбициозен план: Икарди и Дибала да водят атаката

Собственикът на новака в Серия А - Монца, Силвио Берлускони е поставил много високи цели при дебютното участие на тима м вай-високото ниво на италианския футбол. Бившият премиер на Италия иска да подсили атаката на тима, в който играе и националът Валентин Антов, с две доказани на Ботуша звезди. 


Става въпрос за нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди и доскорошният такъв на Ювентус Пауло Дибала. Италианският журналист и специалист по трансферни сделки Фабрицио Романо съобщи, че съпругата на Икарди и негов агент Уанда Нара вече е говорила с изпълнителния директор на Монца Адриано Галиани относно трансфера на острието от ПСЖ в Монца. Във френския клуб искат да се разделят с голяма част от играчите, като в това число влиза и Мауро. Затова и ПСЖ е отворен за преговори и при добра оферта би се съгласил да върне Икарди, чийто договор с тима е до 2024 г., в Италия.


Що се отнася до Дибала - договорът на футболиста с Ювентус изтече и в момента той е свободен агент, но е в напреднали преговори с Интер и Монца ще трябва сериозно да се потурди, ако иска да надцака "нерадзурите" и да сглоби атомно дуо в атака за новия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация