Николай Гигов: Националният отбор не е ТКЗС, ще има треньорски смени

20:32
Николай Гигов: Националният отбор не е ТКЗС, ще има треньорски смени
Президентът на Локомотив София Николай Гигов намекна, че може да има треньорска смяна в националния отбор на България преди квалификациите за Европейско първенство.

Босът на "железничарите" смята, че в първия ни тим трябва да има промени и не е изключено те да бъдат свързани с уволнение на Станимир Стоилов.

"Няма да си комуникирам чрез вас с президента на БФС Боби Михайлов, но само ще ви кажа, че ще има промени в националния тим. Според мен те ще се осъществят и ще засегнат треньорската част", каза Гигов.

"Непрекъснато се говори за някакви планове 2015 или 2018 година. Това не е ТКЗС, това е футбол. Има утре и след една година. Кой ще те чака до 2015 година. Дали чужденец или българин ще води националния отбор, това е проблем на президента на БФС", коментира още президентът на Локото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dente00
25.10.2009 00:26

Значи...виж си ч-во твоя трениор ГОСПОДИН ГИГОВ *smile* Кой ще те чака до 2015 ли? Ми айде вземи някое трениорче и двамата за 1 година ни направете силен отбор *lol* Ще стане ама не в този живот...отбор не се прави за 2 месеца госпожо Гигова Майко мила до каде стигнахме тоя не вижда ли какъв му е отбора и трениора? Днес играха толко слабо,че тоя Гигов няма право на мнение за каквото и да е във футбола,дори кой да играе в отбора ни до 17 години камоли за представителния отбор *stop* МОЛЯ ХОРА ОТ ОТБОРИ С 2 ИЛИ ПО-МАЛКО ФЕНА ДА НЕ ОБСЪЖДАТ НАЦИОНАЛНИЯ И МЪРИ

drummer
24.10.2009 21:32

Ами много е прав Гигов. На кой не му е ясно, че новия отбор на "синоптика" ще е...АПК"Хасково" *lol*