Раниери иска сухи мрежи и повече старание от Баптища

20:07
Раниери иска сухи мрежи и повече старание от Баптища
Треньорът на Рома Клаудио Раниери иска от отбора си поредица от "сухи мрежи" в предстоящите мачове.

"Вълците" са получили цели 15 гола от началото на сезона в Серия "А" и по този отрицателен показател отстъпват единствено на Дженоа, които са допуснали 16.

"Продължаваме да допускаме много голове и бих искал да видя от моя отбор поредица от сухи мрежи", каза Раниери.

Бившият наставник на Ювентус сподели мнението си за някой от звездите на Рома и коментира изявите им в последните срещи. Тема на неговите коментари бяха най-вече Жереми Менез и Жулио Баптища.

"Ако Менез се вслуша в съвета ми, ще стане истински шампиони. В противен случай, той ще остане един добър играч, който ще пропусне много възможности в кариерата си. Колкото до останалите, Сисиньо не е толкова динамичен и уверен, колкото аз бих искал да го видя, не е готов за игра на 100 %. Ше заложа на Жулио Баптища, само когато отново видя лъва от Севиля. Франческо Тоти е контузен, но аз имам пълно доверие на Мирко Вучинич, въпреки че той не е в най-добрата си форма заради проблемите с физическото си състояние, които се отразяват на тренировъчната му програма", сподели още Раниери.

Ето и групата на Рома за мача с Ливорно утре: Андреоли, Баптища, Бриги, Бурдисо, Вучинич, Губерти, Де Роси, Дони, Жуан, Касети, Лобонт, Мексес, Менез, Окака, Перота, Писаро, Пит, Рийзе, Тадей, Фати

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
24.10.2009 21:04

Тоя Пит само ми е малко непознат а що се отнася до Менез играч който миналата година ми допадаше много с играта си , му бях бесен на мача с Фулъм . Игра като един истински парцал ... Не само заради изпусната по гаменски начин дузпа ... За Баптиста обаче не мога да кажа нищо лошо поне за изявите му през изминалата кампания ... Ако е в кондиция и треньора го пуска мисля че ще се раздава до край за "Вълците" *beer*